Veřejné dražby - světlo v "tunelu"? - Hruška, Filip
V januári tohto roku prijal Parlament Českej republiky zákon č. 26/2000 Sb. o verejných aukciách a nadväzujúci zákon č. 27/2000 Sb., ktorým sa menia niektoré zákony v súvislosti s prijatím zákona o verejných aukciách. Aukcie dobrovolné a nedobrovolné. Náklady aukcií. (www.verejne-drazby.cz)