Zvláštní přitažlivost skleněných obalů
Vynikajúce obalové vlastnosti skla vytláčané v poslednom období plastovými materiálmi. Plastové fľaše PET a PEN prispôsobené na balenie piva. Obľuba PET fliaš a plechoviek. Inovácie sklárskeho priemyslu. Nové technológie výroby sklených obalov. Trendy vo vzhľade fliaš a etikiet. Recyklácia skla.