Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní
Úplné znenie zákona č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2000. Prílohy k zákonu: 1. Predajný prospekt podielového fondu. 2. Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s vlastným majetkom, s majetkom v podielovom fonde.