TOP 50 obchodných spoločností v roku 1999 na Slovensku - Tomčík, Peter
Tabuľka poradia 50. najúspešnejších obchodných spoločností na Slovensku v roku 1999 podľa dosiahnutého obratu. Zmeny v rebríčku, silnejúce spoločnosti.