Hodnotenie výkonu zamestnancov - Blašková, Martina
Hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov ako významná súčasť manažmentu ľudských zdrojov podniku.. Komplexný pracovný výkon zamestnanca. Najčastejšie používané metódy hodnotenia. Proces a kritériá hodnotenia výkonu zamestnancov. Hodnotiaci proces.