Teritoriální a komoditní informace: USA Všeobecný systém celních preferencí
Platnosť Všeobecného systému colných preferencií USA (skratka GSP) predĺžená do 30.9.2001. Informačné pramene, kde možno zistiť podrobnosti o programe GSP a o colných sadzbách. Rozdelenie colných sadzieb do skupín.