Personálny marketing a marketing personálnej práce - Koubek, Josef
Nové prístupy k formovaniu podnikovej pracovnej sily. Vymedzenie pojmu personálny marketing. Personálny marketing ako nástroj formovania podnikovej pracovnej sily. Úloha personálneho marketingu. Marketing personálnej práce. Výhody marketingu personálnych služieb. Zvýšenie orientácie personálneho útvaru na problémy podnikov. Vytváranie vzťahov s líniovými manažérmi. Prehľad nástrojov personálneho marketingu.