Zdokonaliť kontrolu verejných financií - Budiak, Ivan
Problematika kontroly v decentralizovanej verejnej správe si vyžaduje nový a účinnejší kontrolný systém. Nezávislý vnútorný kontrolný systém a nevyhnutnosť zmeny v legislatíve. Inštitút ombudsmana. Prístup verejnosti k informáciám.