Účasť študujúcich na úhrade nákladov štúdia - Rais, Ivan
Diskutovaným problémom vo vysokom školstve je otázka príspevkov študentov na vysokoškolské vzdelávanie. Analýza problému účasti študujúcich na úhrade nákladov edukácie. Východiská. Dôvody pre spoluúčasť študentov na úhrade nákladov štúdia. Dôvody proti spoluúčasti študentov na úhrade nákladov štúdia. Situácia v členských štátoch Európskej únie. Niektoré námety na realizáciu spoluúčasti na úhrade nákladov štúdia. Odhad potenciálneho objemu prostriedkov z príspevkov študujúcich.