Veľké rozdiely v hospodárení nadácií - Ukrop, Milan
Výsledky hospodárenia jednotlivých nadácií za rok 1998. Poradie podľa hodnoty základného imania v krajoch. Základné imanie nadácií. Zdroje a príjmy nadácie.