Východiská k správnemu chápaniu - Nemec, Juraj
Spôsoby dobudovania právneho rámca pre kvalitné fungovanie verejnej správy. Hlavné zásady a princípy ktoré by mali byť obsahovým východiskom príslušnej legislatívy. Princíp spľahlivosti a právnej istoty. Otvorenosť a transparentnosť. Zodpovednosť a skladanie účtov. Efektívnosť a účelnosť.