Organizace a řízení vysokých škol ve vybraných evropských zemích a v USA - Závada, Jiří
Závery riešenia projektu rezortného výskumu MŠMT ČR Praha "Změny v organizačních strukturách a řízení vysokoškolských institucí v evropských zemích a v USA".