Inštitucionálne bariéry prania špinavých peňazí - Stieranka, Jozef
Analýza problematiky prania špinavých peňazí z pohľadu teoretického definovania tejto trestnej činnosti, ako aj jej jednotlivých fáz, metód, prostriedkov, legislatívneho a inštitucionálneho zabezpečenia. Problém efektívnej eliminácie prania špinavých peňazí ako zákonitého produktu a súčasti organizovanej trestnej činnosti v Slovenskej republike porovnaním a s poukazom na riešenia v zahraničí.