Návrh důchodového systému - ekonomické aspekty - Fuchsová, Jarmila
Prednáška z konferencia ČAP k reforme dôchodkového systému v ČR, konanej v Prahe v dňoch 21.- 22. sept. 1999. V prednáške ide o niektoré všeobecné súvislosti dôchodkovej reformy v ČR a o jej problémy v zornom uhle fungovania verejných financií.