Obhajoba v trestnom konaní - Schultzová, Anna
Trestné konanie upravuje zákon č. 141/1961 Zb. o trestnom konaní súdnom. Trestný poriadok sa menil a dopĺňal posledný raz novelou č. 272/1999 Z.z. Účel a priebeh trestného konania. Objasnenie postavenia jednotlivých osôb v trestnom konaní.