Hypotekárne bankovníctvo v SR všeobecná a legislatívna charakteristika - Horvátová, Eva, 1958-
Ekonomická podstata hypotekárneho bankovníctva a jeho legislatívna úprava v podmienkach SR. Modely hypotekárneho bankovníctva. Postavenie subjektov hypotekárneho bankovníctva a vzťahy medzi nimi. Pojmové vymedzenie hypotekárneho úveru a hypotekárnej banky. Komunálny úver a hypotekárny záložný list. Komunálne obligácie pre potreby hypotekárneho financovania.