Verejná správa v Európskej únii - Polakovič, Ivan
Rozdielny historický vývin verejnej správy členských krajín Európskej únie. Územné štruktúry krajín Európskej únie. Finančné hospodárenie miestnej samosprávy v krajinách EÚ. Počet obyvateľov a rozloha stredného stupňa samospráv.