Dovolenka na zotavenie - Jendrálová, Anna
Pokračovanie z č. 4/2000. Zamestnanec má nárok na celú dovolenku za kalendárny rok, ak jeho pracovný pomer k tomu istému zamestnávateľovi trval nepretržite po celý kalendárny rok a odpracoval v ňom aspoň 60 dní. Nárok a rozsah dovolenky sa posudzuje každý rok osobitne.