HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín - Ondrejka, Ján
Nový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení.