Parlament prijal zákon o zamestnanosti, ktorý nikomu nepomôže - Reiselová, Eva
Počet nezamestnaných a dlhodobo nezamestnaných na Slovensku. Snaha vlády a parlamentu riešiť tento problém. Psychologické aspekty nezamestnanosti. Verejnoprospešné práce ako jedno z riešení problému. Pripravovaný zákon o zamestnanosti stojí proti obciam. Problematické financovanie sociálnej pomoci. Nekoordinovanosť legislatívy.