Zlúčenia a akvizície v sektore finančných služieb - Bikár, Miloš, 1973-
Formy zlúčení a prepojení v sektore finančných služieb. Aktivity zlúčenia a akvizícií vo finančnom sektore. Ekonomické dôvody zlúčení a akvizícií. Zlúčenia bánk a investičných bánk v roku 1997.