Prehľad medzinárodných účtovných štandardov (IAS) v nadväznosti na slovenské účtovné štandardy (SAS) - Kmeťko, Ľubomír
Dôvod vzniku a úlohy IAS. Harmonizácia účtovníctva. Všeobecne uznávané zásady. Účtovné štandardy doteraz vydané. Hlavné rozdiely medzi IAS a SAS. Potreba transformácie výkazov slovenských subjektov na formát IAS.