Rusko-slovenské obchodno-ekonomické vzťahy na pozadí problémov trhových reforiem - Akseňonok, Alexander Georgijevič
Začiatok a priebeh reforiem v Rusku. Hlavný obsah rozvoja Ruska na konci roka 1998 a v roku 1999.