Význam cestovného ruchu v ekonomike Slovenskej republiky - Dúžeková, Zuzana
Porovnanie cestovného ruchu na Slovensku s prednovembrovým obdobím. Subjekty cestovného ruchu a podnikanie. Devízová bilancia zahraničného cestovného ruchu. Návštevníci a prenocovania v ubytovacích zariadeniach. Štátna propagácia cestovného ruchu v zahraničí.