Na oživenie slovenského kapitálového trhu nestačí privatizácia strategických podnikov - Fialová, Gabriela
Rozhovor s podpredsedom vlády pre ekonomiku Ivanom Miklošom o privatizácii strategických podnikov, perspektívach obchodovania s ich akciami na slovenskom kapitálovom trhu, o možnosti príchodu zahraničných investorov, spôsoboch zvýšenia aktivity domácich investorov a perspektívach slovenskej ekonomiky.