K zákonu o telekomunikáciách sú mnohé výhrady - Andacký, Jozef
Schválenie zákona o telekomunikáciách, ktorý začne platiť 1. júla 2000. Kritické názory na nový zákon. Postavenie Telekomunikačného úradu (TÚ) SR podľa nového zákona. Kompetencie TÚ SR. Ochrana konkurenčného prostredia. Zákon pamätá aj na financovanie strát ST z tzv. univerzálnej služby. Nový zákon a spotrebitelia.