Sľuby ešte neprinášajú prosperitu hospodárstvo bez ekonómov a poznatkov vedy - Husár, Jaroslav
Kritika obsadzovania strategických riadiacich miest v slovenskej ekonomike neekonómami. Zložité správanie ekonomického systému. Ekonomické zákony, poznatky a teórie ovplyvňujúce fungovanie hospodárskeho systému.