Čo nie je tajné, je verejné? zákon o (ne)slobodnom prístupe k informáciám - Bracjun, Anatolij
Príklady zamerania informačných zákonov v zahraničí. Výhrady voči neprepracovanému slovenskému zákonu. Odporúčania pre vypracovanie vhodného zákona o informáciách pre SR.