Tantiémy a daň z príjmov - Fekete, Imrich
Definícia pojmu tantiéma. Pávna úprava tantiém. Tantiéma a daň z príjmov. Tantiémy a iné druhy odmien členov štatutárneho orgánu. Právny nárok na výplatu tantiém. Zisk akciovej spoločnosti určený na rozdelenie. Výplata tantiém. Diferenciácia výšky tantiém. Účtovanie tantiém. Zdaňovanie tantiém. Tantiémy a daňové náklady akciovej spoločnosti.