Zmeny pri znižovaní základu dane fyzických osôb o hodnotu darov podľa nového zákonua - Faiglová, Svetlana
S účinnosťou od 1. januára 2000 platí zákon č. 366/1999 Z.z., ktorý zmenil ustanovenie týkajúce sa možnosti zníženia základu dane o hodnotu darov poskytnutých obciam a právnickým osobám. Dary na obnovu kultúrnych pamiatok. Minimálna a maximálna hodnota poskytnutých darov. Základ dane neznížený o nezdaniteľné časti základu dane. Ocenenie bezpríspevkového odberu krvi. Preukazovanie poskytnutia daru.