Technické zhodnotenie a odpisovanie osobných automobilov - Kováčová, Zdenka
Problematika technického zhodnotenia a odpisovania osobného automobilu vo forme otázok a odpovedí. Odpisovanie technického zhodnotenia úplne odpísaného osobného automobilu. Ocenenie a odpisovanie.