Zákon č. 108/2000 Z.z. zo 16. marca 2000 o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji ...
Úplné znenie zákona č. 108/2000 Z.z. zo 16. marca 2000 o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. apríla 2000.