Zákon č. .../2000 Z.z. zo 17. marca 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 188/1994 Z.z. ...
Úplné znenie zákona č. .../2000 zo 17. marca 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady SR č. 188/1994 Z.z. o ochrane hospodárskej súťaže v znení zákona č. 240/1998 Z.z.