Zákon č. 103/2000 Z.z. 22. marca 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 530/1990 Zb. o dlhopisoch ...
Úplné znenie zákona č. 103/2000 Z.z. z 22. marca, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 530/1990 Zb. o dlhopisoch v znení neskorších predpisov.