Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o poisťovníctve
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o poisťovníctve. Legislatívny rámec činnosti v oblasti komerčného poistenia je daný zákonom SNR č. 24/1991 Zb. Doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie.