Komentár k zákonu o správe daní a poplatkov - Pastierik, Vladimír
Komentár k zákonu č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov v znení neskorších zákonov a zákona č. 367/1999 Z.z. Daňové exekučné konanie. Dražobná vyhláška. Dražobná exekúcia formou predaja podniku alebo jeho časti. Schémy postupnosti jednotlivých procesných krokov.