Slovenská asociácia podnikových finančníkov - Okruhlica, František
Vznik, vývoj a ciele Slovenskej asociácie podnikových finančníkov (SAF). Zámery činnosti odborných komisií SAF v roku 2000. Štruktúra členov SAF. Orgány SAF.