Ceny Jacobs Suchard Figara nekryjú ani prevádzkové náklady - Janků, Jana
Výška straty firmy Jacobs Suchard Figaro (JSF), a.s. Bratislava za rok 1999. Strata vývozu do Ruska, hľadanie nových trhov. Hospodárske ukazovatele JSF. Klesajúca prevádzková marža. Prevádzkové marže cukrovinárskych firiem. Nespokojnosť minoritných akcionárov.