Bazilejské princípy účinného výkonu bankového dohľadu - Lukáč, Martin
Bazilejský výbor pre bankový dohľad sa zaoberá prehodnocovaním princípov výkonu bankového dohľadu. Podnetom na prípravu základných princípov boli závery z rokovaní skupiny G-7 v roku 1996. Rozdelenie a formulácia princípov. Význam účinného bankového dohľadu.