Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) - Gáfriková, Oľga
Charakteristika Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS). Krátko z jeho histórie. Služby ZMOS. Účasť na legislatívnom procese. Poradenstvo a konzultácie. Kontakty s masmédiami a práca s informáciami. Zber dát. Vydavateľská činnosť ZMOSu. Odborné a vzdelávacie podujatia. Programové zameranie ZMOS po X. sneme.