Tvorba, význam a možnosti aplikácie matematicko-štatistických metód pri výpočte technických rezerv v neživotnom poistení - Kafková, Eva
Klasifikácia rezerv v neživotnom poistení. Možnosti aplikácie matematicko-štatistických metód pri určení výšky rezerv. Metódy, používané pri určovaní výšky rezerv na poistné udalosti. Metóda Chain Ladder.