Marketing v bankovníctve a poisťovníctve - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Recenzia publikácie A. Korauša Marketing v bankovníctve a poisťovníctve, ktorá vyšla vo vydavateľstve Sprint vfra. Kniha je určená študentom ekonomického zamerania ako aj pracovníkom bánk a poisťovní, ktorí sa zaoberajú aplikáciou marketingu na problematiku bánk a poisťovní.