Agrosektor pred vstupom do únie - Polakovič, Ivan
Poľnohospodárska produkcia vo svete. Úroveň samozásobenia EÚ - 15. Simulácia dopadu vstupu do EÚ na slovenské poľnohospodárstvo. Produkčná kapacita EÚ - 15 a 10 asociovaných štátov. Negatíva a pozitíva členstva SR v EÚ. Globalizácia potravinového trhu.