Najviac do Bratislavy - Neumann, Stanislav
Prílev celkového equity kapitálu do ekonomiky SR dosiahol v roku 1999 12,5 mld. SK. Prílev a stav equity kapitálu podľa krajiny investora. Podiel equity kapitálu na Slovensku podľa odvetvového hľadiska.