Koncepcia reformy sociálneho poistenia v SR - Szabo, Michal
Príspevok na konferencii o koncepcii reformy sociálneho poistenia v SR, ktorá sa konala v Bratislave v januári 2000. Definovanie jednotlivých etáp reformy sociálneho poistenia. Súčasný systém sociálneho poistenia. Analýza faktorov vedúcich k nevyhnutnosti reformy sociálneho poistenia. Kríza systému sociálneho poistenia. Základné riziká systému poistenia.