Analýza a porovnanie názorov teoretikov a praktikov na definovanie pojmu zaistenie - Fajčáková, Jarmila
Definície pojmu zaistenie. Analýza a vzájomné porovnanie definícií. zaistenia. Rozdelenie definícií do troch oblastí, v závislosti od toho, čo je ich podstatou. Súhrnný pohľad na definovanie pojmu zaistenie.