Európania a internet - Benka, Marián
Vo využívaní informačných technológií nie je Európa jednoliata. Existujú rozdiely medzi severom a juhom, medzi západom a východom. Situácia v západnej Európe. Nárast trhu s informačnými technológiami. Počet obyvateľov využívajúcich internet.