Poistenie zodpovednosti a postavenie poškodenej osoby - Fekete, Imrich
Vplyv poistenia zodpovednosti na právne postavenie poškodeného. Pôsobenie poistného a zodpovednostného vzťahu na poškodeného. Právo poškodeného požadovať plnenie od poisťovne. Uplatnenie nároku poškodeného na súde.