Inšpekcia práce - Horváthová, Elena
Národná rada Slovenskej republiky prijala zákon č. 95/2000 Z.z. o inšpekcii práce a o zmene a doplnení niektorých zákonov, t.j. právnu normu, ktorá s účinnosťou od 1.7. 2000 bude presadzovať dôsledné uplatňovanie a dodržiavanie platných právnych predpisov.