Priemyselné vlastníctvo a práva z neho plynúce - Litváková, Edita
Možnosti právnej ochrany jednotlivých druhov priemyselného vlastníctva (vynálezy, úžitkové vzory, ochranné známky, označenia pôvodu výrobkov a p.).